ServiceMedia.ro
 
 
 

scopul nostru ...
... scopul nostru este sa captam toate momentele si emotiile din ziua nuntii dumneavoastra intr-o maniera specifica filmului si fotografiei artistice. Nunta este plina de momente unice iar o fotografie sau o filmare cu o prelucrare profesionala sunt ca o aducere aminte plina de bucurie. Suntem alaturi de dumneavoastra pentru a va oferi un film unic, combinand pasiunea, cea mai inalta tehnica si experienta noastra, cu gusturile si asteptarile dumneavoastra.

cum ?
... se fotografiaza pe tot parcursul nuntii, la starea civila (cununia civila), la biserica (cununia religioasa) si la restaurant.
Dar cel mai important moment este sedinta foto a mirilor unde fotograful isi pune in evidenta arta si experienta.

ce ?
... va oferim o serie de pachete foto nunta din care puteti alege in functie de specificul nuntii dumneavoastra. Toate fotografiile vor fi livrate in varianta digitala, pe DVD, in format digital (JPEG), pentru a putea fi vazute pe calculator. Dumneavoastra puteti face ulterior oricate copii doriti dupa o fotografie, fara nici un cost din partea noastra.

valoarea ...
In timpul sedintei foto a mirilor se fotografiaza diverse pozitii care pun in valoare povestea lor de iubire.Cu aceste fotografii si nu numai, se realizeaza un montaj alb negru si color cu efecte extraordinare.

 
 

ce alegem pentru un eveniment ?
... o investitie intr-un fotograf si un cameraman profesionist care vor realiza fotografii de nunta si filme de buna calitate, se va dovedi mai mult decat inspirata atunci cand veti admira imaginile realizate cu acest prilej, peste ani.Se spune ca nuntile sunt cele mai tari petreceri. Tin toata noaptea, te intalnesti cu multi prieteni si rude, mancare si bautura si muzica sunt la discretie. Asa ca distractia trebuie sa fie capul de afis la orice organizare de nunti. Pentru mai multa animatie pe ringul de dans, se folosesc cu succes masinile de fum si cele pentru baloane de sapun.
Toata lumea va vorbi despre nunta a doua zi.
Ce-ar fi sa mai adaugam cateva?

de ce nu ?
Instalatile de video-proiectie, folosite din ce in ce mai des, pot proiecta la nunta slide-show-uri cu imagini de familie, ale mirilor, ale prietenilor.Si pentru ca totul sa fie ca la carte - ce parere aveti despre o proiectie live de pe ringul de dans? Sau de la masa mirilor? O camera de filmat instalata la locul potrivit va transmite cu ajutorul instalatiei de proiectie imagini live din punctele fierbinti ale nuntii.

Prima pagină   |   Despre noi   |   Fotografii   |   Filmări   |   Sonorizări   |   Evenimente   |   Servicii   |   Util   |   Contact   |   Hartă site
Acoperim zonele: Alba, Ocna Mureş, Aiud, Alba Iulia, Sebeş, Cugir, Teiuş, Blaj, Zlatna, Cluj, Cluj Napoca, Turda, Câmpia Turzii, Gherla, Dej, Huedin,
Mureş, Tîrgu Mureş, Sighişoara, Reghin, Sovata, Luduş, Tîrnăveni, Sibiu, Mediaş, Dumbrăveni, Agnita, Ocna Sibiului, Cisnădie,
Braşov, Poiana Braşov, Făgăraş, Rupea, Codlea, Rîşnov, Predeal, Hunedoara, Deva, Petroşani, Brad, Oraştie

Copyright © Iosif Katana, servicemedia.ro. Toate drepturile rezervate.   |   Politica de confidenţialitate   |   Raporteaza un spam
ServiceMedia.ro   |   date actualizate:   |   vizite: 1566947

Drepturile de autor în tot conţinutul postat pe www.servicemedia.ro sunt deţinute de către Iosif Katana şi www.xpub.ro.
Utilizare este autorizată pentru editoriale de tip mass-media, numai în scop şi sub rezerva cu Termenii Web de Utilizare.


ULTIMA MODIFICARE: 01 February 2018 11:12:15.   |   PAGINA S-A ÎNCARCAT ÎN 1.323 SECUNDE.

xpub.ro
Feedback
Facebook
Youtube